Hvorfor køre vi Gokart?

Vi var også været ude at køre gokart som næst sidste del af vores afslutningstur på skoleåret.
Vi var 6 som ville køre og prøve at køre i gokart for at se hvor gode vi var til at kører mod hinanden, og det viste sig hurtigt hvem der var gode til det og ikke så gode igen.
De 6 detager som havde lyst til at prøve kræfter med en gokart som kunne kører 70 kmt. var: Ivan Riener, Jesper Pedersen, Michael Pihl Christensen, Brian Vejrum, Christian Kristensen og Jesper Bob Pedersen.
Vi kørte 2 heat alt i alt, første heat var et kvalificerings heat  hvor vi fik 8 omgange ca. 10 minutter, til at sætte en hurtig tid, så vi kunne få den bedste start placering til selve løbet på 20 minutter
Det kunne ses på tiderne rundt på banen, hvem der kunne kører og  ikke havde så meget erfaring med at køre i en gokart med 70 kmt.
Ivan og Jesper P. var de hurtigste rundt på den 500 meter bane, de lå og kørte tider omkring 37 -38 sek.  pr. omgange. de lå og konkuret mod hinanden hele tiden om hvem der var hurtigt.
Michael omgangs tider lå på mellem 40-41 sek pr. omgang, rundt på de 500 meter lange bane. Michael lå bag ved Ivan og Jesper og han kørte nogenlunde op med dem, men alligevel kunne han ikke følge med dem på speed rundt i de langsomme sving.

 

Skriv et svar